Menu
17 Μαρτίου 2016

Συγκρότημα ΣΤ’ ΑΣΤΡΑ

Ιδανικό για Οικογένειες και Φίλους, ένα Συγκρότημα 2 Πολυτελών Κατοικιών με Ιδιωτική Πισίνα, Γυμναστήριο, Spa, Μίνι-ποδόσφαιρο, Βόλεϊ, Παιδική Χαρά στην Πλαγιά ενός Λόφου με Απαράμιλλη Πανοραμική Θέα

Συγκρότημα ΣΤ’ ΑΣΤΡΑ
Ψάχνετε για τον κρυφό παράδεισο; Ελάτε στα Κουφονήσια! Εδώ δεν θα σας βρει κανείς!
Η ηρεμία, ο αιγαιοπελαγίτικος ήλιος, οι υπέροχες παραλίες, από τις ομορφότερες της Ελλάδος, με χρυσαφένιες αμμουδιές και γαλαζοπράσινα νερά, μικροί όρμοι, θαλάσσιες σπηλιές, άφθονο φρέσκο ψάρι καθιστούν το νησί αυτό στολίδι του Αιγαίου, υποσχόμενο αξέχαστες διακοπές μακριά από το πλήθος και τον θόρυβο σε κάθε του επισκέπτη.
Τ’αμάξια είναι λίγα! Χάρη στις μικρές αποστάσεις οι περισσότεροι επισκέπτες προτιμούν τις πεζοπορίες και το ποδήλατο για ν’ανακαλύψουν τις μοναδικές φυσικές ομορφιές και τα κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής γραφικά σοκάκια του νησιού.
Στην πλαγιά του βουνού, σε απόσταση 350 μ από το χωριό και μερικών λεπτών από την θάλασσα, το πολυτελές αλλά παραδοσιακής αρχιτεκτονικής εγκεκριμένο από τον ΕΟΤ αυτό συγκρότημα δύο βιλλών, με κήπο 6,3 στρεμμάτων, σας εξασφαλίζει όλες τις βασικές και πλέον ανέσεις (πισίνα, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, σάουνα, κτιστό χαμάμ, τζακούζι, ping-pong) σ’ένα ιδιωτικό περιβάλλον με πραγματικά απίθανη πανοραμική θέα.
Ιδανική για παρέες και οικογένειες η νέα αυτή βίλλα (2010) θα σας χαρίσει ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης και τα βράδια που θα επιλέξετε να είστε δίπλα στην πισίνα, μακριά από την νυχτερινή ζωή του νησιού, θα σας ταξιδέψει ΣΤ’ΑΣΤΡΑ υπό το φως των κεριών και τον ήχο της αγαπημένης σας μουσικής ...
Κτισμένο σε οικόπεδο 6300 τ.μ. στην πλαγιά του λόφου, το συγκρότημα ΣΤ’ ΑΣΤΡΑ αποτελείται από δύο ανεξάρτητες βίλλες «ΔΙΑΣ» (Jupiter) και «ΑΡΗΣ» (Mars), 296 τμ έκαστη με κοινόχρηστη πισίνα 100 τμ. Η θέα είναι πανοραμική προς το χωριό και τα γύρω νησιά Αμοργό, Κέρο, Σαντορίνη, Κάτω Κουφονήσι, Σχοινούσα, Ηρακλειά, Ίο, Φολέγανδρο και Νάξο.
Τις κατοικίες περιβάλλει κήπος 6,3 στρ. πλήρως ενταγμένος στο Κυκλαδίτικο τοπίο και φυσικό περιβάλλον του νησιού με ελαιόδενδρα, σχίνα, κονωφόρα, χαρουπιές, οπωροφόρα δένδρα, αμπέλι, πολλά αρωματικά φυτά της Μεσογείου και ένα μικρό μποστάνι που θα εξασφαλίσει λίγα φρέσκα βιολογικά λαχανικά στον επισκέπτη. Ο κήπος διαθέτει αρκετές γωνιές για στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης της θέας γι’αυτούς που θα θελήσουν να τον εξερευνήσουν ή ν’απομονωθούν από τον χώρο της πισίνας και των καθιστικών.
Ένας μικρός καταρράκτης διαχωρίζει την παιδική πισίνα των 20 τμ από την μεγάλη που έχει μέγιστο βάθος 2 μ. και διαθέτει και τζακούζι. Την πισίνα περιβάλλουν δύο κτιστά καθιστικά με τραπέζια καθώς και αναπαυτικές ξαπλώστρες. Ένα μικρό μπαρ εξοπλισμένο με ψυγείο και ηχοσύστημα θα εξυπηρετήσει στις στιγμές απόλαυσης καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας. Στον κήπο υπάρχει γήπεδο βόλεϊ- μίνι-ποδόσφαιρο, χώρος γυμναστικής -πιλάτες και χώρος παιχνιδιών για παιδιά.

Βίλλα ΔΙΑΣ
Η κατοικία με πανοραμική θέα, περιβάλλεται από μεγάλα μπαλκόνια με άνετα καθιστικά από φυσικό μπαμπού και τραπεζαρία για στιγμές χαλάρωσης και συνεστίασης. Στον πίσω χώρο της κατοικίας βρίσκονται το μπάρμπεκιου και ο παραδοσιακός φούρνος καθώς και άλλη τραπεζαρία που εξυπηρετεί τους ενοίκους. Η κατοικία διαθέτει δικό της εξωτερικό χώρο πάρκινγκ.

Βίλλα ΑΡΗΣ
Η κατοικία με πανοραμική θέα, περιβάλλεται από μεγάλα μπαλκόνια με άνετα καθιστικά από φυσικό μπαμπού και τραπεζαρία για στιγμές χαλάρωσης και συνεστίασης. Στον πίσω χώρο της κατοικίας βρίσκονται το μπάρμπεκιου καθώς και άλλη τραπεζαρία που εξυπηρετεί τους ενοίκους. Η κατοικία διαθέτει δικό της εξωτερικό χώρο πάρκινγκ.
Print

Please login or register to post comments.

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset